Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Manieren voor constante temperatuur regeling in thermobox?

Ik heb een project waarmee er metingen moeten worden verricht bij een constant dezelfde temperatuur. Hiervoor heb ik al een thermobox van EPP-schuim aangeschaft voor isolatie. Echter moet de constante temperatuur in die thermobox nog wel worden geregeld, anders verandert de luchttemperatuur in de thermobox alsnog door de temperatuursveranderingen buiten de thermobox.

Hebben jullie misschien tips voor hoe ik de luchttemperatuur in een thermobox simpel kan regelen en op dezelfde temperatuur kan houden?

2 weken geleden
in: Techniek
478

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Koop een broedmachine. Of althans de onderdelen daarvan die je nodig hebt om zelf wat te kunnen bouwen. De simpele houden de temperatuur constant op pakweg 37, 5 graden, maar er zijn er ook die je kunt instellen op een (veel) hogere of lagere temperatuur. En je kunt de luchtvochtigheid regelen, alhoewel me dat voor jouw meetopstelling niet nodig lijkt.
(Lees meer...)
een week geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding